Selam, biz kulaklık ve hoparlör sevdalıları olarak bu sektöre ciddi bütçeler harcamayı göze alıp en iyi sese erişmeye çalışıyoruz. Özellikle Odyofil arkadaşlarımız işin ehli olduklarından hayatlarını bu temel üstüne kurmuş durumdalar. Tabii kulaklık veya hoparlör alırken en iyisini ve en uygununu bulmak için Kutu hasarlı ve Teşhir Ürünleri incelemeden ürünlerini satın almıyorlar. Tam bu bağlamda size kulaklik.com’ un muhteşem bir fırsatından söz etmek istiyoruz. Kutu hasarlı ve Teşhir ürünler tam olarak nedir? Bu ürünlerle sıfır ürünler arasında fark ve haklarınız nelerdir?

Kutu Hasarlı Ürünler Nedir?


Kutu Hasarlı ürünler dediğimiz zaman kullanıcılar haklı olarak ön yargılı davranıyorlar. Fakat bu konuya vakıf olan kullanıcılar güvenle alışverişlerini yapabiliyor. Kutu Hasarlı kulaklık, taşıma esnasında ambalajı (Dış Kutusu) ezilme, yırtılma vb. ufak hasarlar almış ürünlerdir. Ürünlerin herhangi bir hasarı yoktur. Yani başka bir değişle kutu hasarlı ürünler sıfır ürünlerdir. Bu konuda kullanıcıların ön yargıları olması çok normal. Fakat size haklarınızı açıklayalım.

 

Kutu Hasarlı Ürünler Kaç Yıl Garantili?

Kutu Hasarlı Ürünler, Kulaklık.com’ da ki sıfır her ürün gibi 2 yıl garantilidir. 14 gün koşulsuz iade hakkına sahiptir. Fakat ürünün tekrardan satılabilir durumda olması gerekmektedir.

 

Kutu Hasarlı Kulaklıkların Avantajları Nedir?

 

Kutu hasarlı kulaklıkların avantajlarını sizin için aşağıda listeledik.

  • Sıfır kulaklıklara göre Kutu hasarlı kulaklıklar daha uygun fiyatlıdır. Dolayısıyla uygun fiyatlı kulaklık modellerini araştıranlar için ideal bir seçenektir.
  • Kulaklık.com güvencesiyle alışveriş.
  • Kutu Hasarlı Kulaklık ve Hoparlör Modellerinde 2 Yıl Garanti Hakkı.
  • Kutu Hasarlı Ürünlerde 14 Gün Koşulsuz İade Hakkı.
  • Mağazaya gitmeden Kutu hasarlı ürünlerin hasar detayını inceleyebiliyorsunuz.

 

Teşhir Ürünler Nedir?

Teşhir ürünler dediğimizde kullanıcılar konuya biraz soğuk bakabiliyor. Fakat teşhir ürünlerimiz genel olarak deneyime sunulmamış, sadece sergilenmek için kullanılmış ürünlerdir.

 

  • Teşhir Ürünler Sıfır Ürünlerden Çok Daha Avantajlıdır.
  • Teşhir Ürenlerde 1 Yıl Garanti Bulunmakta.
  • Teşhir Kulaklık ve Hoparlörlerde 14 Gün Koşulsuz İade Hakkı
  • Kulaklık.com Güvencesiyle Alışveriş
  • Ürünlerin Herhangi Bir Hasarı Yoktur. Sadece Sergilenmiştir
  • Mağazaya Gitmeden Teşhir Ürünlerin Ürün Fotoğraflarını ve Videolarını İnceleyebilirsiniz. 

 

Kutu Hasarlı ve Teşhir Ürünler Arasındaki Farklar Nedir?

Kutu Hasarlı ürünlerin Ambalajı yırtılma, ezilme, ambalaj üzerinde çizik, güvenlik bantlarında açılma vb. hataları bulunan ürünlerdir. Kutu hasarlı ürünler kutularındaki hasar oranına göre ürünlerin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek amacıyla açılıp kontrol edilebilir. Herhangi bir kullanım durumu yoktur. 2 Yıl Garantilidir. Yasal olarak 14 gün iade hakkınız vardır.

Teşhir ürünler ise ürenler deneyimlenmemiş, sadece teşhire sunulmuştur. Bazı ürünler ise mağazamızda uzmanlarımız kontrolünde deneyime sunulmuş ürünlerdir. Herhangi bir çiziği, kırığı veya parça eksiği bulunan ürünlerin problemleri, görsel ve açıklamalar ile ürün sayfalarında ekstra belirtilir. 1 Yıl Garantileri vardır. Yasal olarak 14 gün iade hakkınız vardır. 

Bu arada kutu hasarlı ve teşhir ürünlere buradan ulaşabilirsiniz. 

Kutu hasarliKutu hasarli ve teshir kulakliklarTeşhir urunler